Denk verder!

Lees de Bijbel

Kerknieuws

Meld u aan!

Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.

Nieuws vanuit de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken.

Pinksterfeest Veenklooster

PERSBERICHT

Datum:  26 mei 2020

Pinkstermaandag digitale viering van Pinksterfeest Veenklooster

Het Pinksterfeest in Veenklooster kan dit jaar vanwege het coronavirus niet doorgaan in het bos, op het veld en in de festivaltenten. Het bestuur van Pinksterfeest Veenklooster is daarom op zoek gegaan naar een alternatief. In samenwerking met Streekomroep RTV NOF zenden zij Pinkstermaandag 1 juni 2020 om 10:00 uur een bijzondere dienst uit op televisie en online. Dit gebeurt vanuit Veenklooster.

De voorganger in deze dienst is ds. Aalderink. De muzikale medewerking komt van de band Lighthouse. Bij de opnames wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat het aantal aanwezigen tot het minimum beperkt blijft.

De viering is te volgen via het HD digitale tv-kanaal 20 bij Kabelnoord (wie daar geen geluid heeft kiest SD kanaal 934) of via streams & www.rtvnof.nl.

Troostmuziek

TROOSTMUZIEK

Vrijdag 24 april was Wim Dieleman uit Oldehove te gast in de kerk aan de Nicolaas Grijpstraat.

Hij speelt en of zingt in deze tijd van Corona, iedere dag een lied in een andere kerk ergens in de provincie.

“Troostmuziek” die hij vindt passen bij een gebeurtenis of de sfeer van die dag.

Op het grote orgel brengt hij "We are the Champions" ten gehore.

Voor allen die geridderd zijn en voor allen die dat niet zijn.

Druk op de foto om Wim Dieleman te horen

De Luisterlijn

Hallo allemaal,

Graag attendeer ik u op de luisterlijn voor Grijpskerk e.o. De luisterlijn is een gezamenlijk initiatief van het Dorpsloket 'Voor Elkaar' van de dorpscoöperatie 'Grijpskerk Verbonden', de GKv Grijpskerk-Niezijl en de PKN Grijpskerk e.o. Op deze manier hopen we mensen (ook buiten de kerkmuren) te kunnen bereiken die in deze crisistijd praktische hulp nodig hebben of behoefte aan een luisterend oor.

snelkoppeling voor de kerkomroep

Tijdens de on-line uitzendingen is dit misschien voor sommigen een handige oplossing

Kerkomroep???    klik hierop

Onderaan vindt u een schuifblok. Schuif met de stip naar rechts als u niet direct wat hoort en doe dit net zo vaak tot u wel wat hoort (als u te ver bent gaat u weer een stukje terug)

foto reportages

Er zijn weer fotos toegevoegd bij de rubriek Foto reportages (via aanmelden) Het betreft fotos van de tentdienst en fotos van de dienst afscheid groep 8 schoolverlaters en de intrede dienst van J. Kroon

Beleidsplan PKN Grijpskerk e.o.

Op het afgeschermde gedeelte (Aanmelden - documenten) vindt u de samenvatting van ons beleidsplan 2018-2022

Kerkomroep

U kunt via de website (https://www.kerkomroep.nl) diensten van de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken beluisteren die via de kerkradio worden uitgezonden.

• Het live volgen van diensten die worden uitgezonden is mogelijk.
    • Ook kunt u diensten beluisteren die eerder zijn uitgezonden.

De app voor Iphone en Ipad is in de Appstore beschikbaar onder de categorie Lifestyle of via de zoekopdracht Kerkomroep.

Beluistert u de diensten liever via Android? Scan dan deze QRCode en dowload de gratis app.

Nieuws! > Nieuws / Agenda / Kerknieuws / Verbinding / Privacy

QRCode PKN GrijpskerkOp zondag 7 juni beginnen we om 11:00 Online via Kerkomroep.nl, waar ds. P.K. v/d Kamp uit Grijpskerk hoopt voor te gaan. Thema: GrijpsKERKT/zoom-in (zie de website