Nieuws vanuit de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken.

Extra gemeente-avond

Betreft gemeente-avond ‘verkiezing predikant’ op donderdag 4 april

Hierbij nodigen wij jullie uit om samen te komen op donderdag 4 april a.s. om 20.00 uur in ‘de Wingerd’ aan de Nicolaas Grijpstraat 24 te Grijpskerk. Op deze avond zal de beroepingscommissie jullie informeren over haar werkwijze en hoe zij bij de voor te stellen gemeentepredikant is uitgekomen. Vervolgens zal de commissie toelichten waarom deze persoon volgens haar de juiste predikant voor Grijpskerk e.o. is.

De kandidaat–predikant voor onze gemeente zal met zijn vrouw aanwezig zijn op deze avond en zal ook iets over zichzelf vertellen.

Na de informatie- en presentatieronde zal de gemeente worden voorgelegd of we een beroep op de beoogde predikant kunnen uitbrengen, zoals de kerkenraad met de beroepingscommissie voorstelt. Iedereen is welkom en mag vragen stellen op deze avond, maar als het op stemmen aankomt volgen we de kerkorde en zijn de belijdende leden stemgerechtigd.

We hopen jullie allemaal te ontmoeten op deze speciale gemeente-avond, de koffie en thee staan klaar.

Hartelijke groet,

Namens de kerkenraad en de beroepingscommissie,

Margriet Evers-Kootstra, scriba

Alie Katerberg, voorzitter

GrijpsKERKT familie

HO/STOP!

Op 7 april zal Gospelgroep Young Spirit uit Ulrum een volledige dienst verzorgen in onze kerk aan de Nic. Grijpstraat. Na een geweldig optreden van hun 40-jarig bestaan op 16 februari j.l.(met een overvolle kerk in Ulrum) beloofd ook deze dienst weer speciaal te worden. Laat u helemaal gaan en verrassen tijdens deze dienst. Na afloop kunnen we bij de koffie of thee er nog uitgebreid over napraten. Van harte aanbevolen!!! Aanvang 10.00 uur.

UITGIFTE COLLECTEBONNEN in de Wingerd

De data voor uitgifte van de collectebonnen voor de komende maanden zijn:

8 april-

13 mei-                24 juni-                  2 september-

14 oktober-          18 november

U bent van harte welkom tussen 19:15 uur en 20:00 uur.

De uitgifte in de Wingerd wordt door leden van het College van Kerkrentmeesters verzorgd.

Met vriendelijke groet,

Het College van Kerkrentmeesters

Vanaf 2 september elke maand GrijpsKERKT
Beleidsplan PKN Grijpskerk e.o.

Op het afgeschermde gedeelte (Aanmelden - documenten) vindt u de samenvatting van ons beleidsplan 2018-2022

Kerkomroep

U kunt via de website (https://www.kerkomroep.nl) diensten van de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken beluisteren die via de kerkradio worden uitgezonden.

• Het live volgen van diensten die worden uitgezonden is mogelijk.
  • Ook kunt u diensten beluisteren die eerder zijn uitgezonden.

De app voor Iphone en Ipad is in de Appstore beschikbaar onder de categorie Lifestyle of via de zoekopdracht Kerkomroep.

Beluistert u de diensten liever via Android? Scan dan deze QRCode en dowload de gratis app.

Nieuws! > Nieuws / Kerknieuws / Verbinding / Privacy

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 17 maart beginnen we om 09:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. E.A. Gulik uit Leek hoopt voor te gaan. Thema: 2e zondag veertigdagen