Nieuws vanuit de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken.

01-01-2018 Nieuwjaarssamenkomst

01-01-2018          Nieuwjaarssamenkomst georganiseerd door gemeenteleden

Op de eerste dag van het nieuwe jaar is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in De Wingerd. Het is geen kerkdienst maar wel een samenzijn waarbij we ons oriënteren op onze God en op elkaar.

De samenkomst speelt zich af in een zaal van De Wingerd. We zingen enkele liederen die passen bij de start van het nieuwe jaar waarbij Trienke Bergsma ons op de piano begeleidt. Er wordt een gebed uitgesproken, er is een korte overdenking en we ontvangen een zegen. Deze samenkomst is te volgen via de kerkomroep.

Daarna drinken we koffie of thee waarbij uiteraard de oliebol niet ontbreekt. Als we goed zijn geïnformeerd is er daarna nog de gelegenheid het glas te heffen op het nieuwe jaar.

KERSTNACHTDIENST

KERST 2017

De Verbinding van November

Klik hier voor de Verbinding van November We wensen u veel leesplezier toe.

Knutselmiddag voor de jeugd

Op woensdag 1 november was het weer feest voor de jeugd. Met een heleboel herfst artikelen (bladeren, eikels, kastanjes, enz) mocht iedereen zijn/haar eigen kijkdoos maken. De aanwezige jeugd (ongeveer 45 kinderen) plakten en knipten er op los en het resultaat mocht er zijn. U kunt enkele mooie dozen en "kiekjes" bekijken op de foto reeks die u kan bekijken door op de foto hiernaast te klikken. Volgende middag is 13 december!!

Startweekend 2017/2018

De start van het seizoen 2017-2018 is in het weekend van 22 t/m 24 september goed van start gegaan. Er is veel gelachen, gegeten en gedronken onder het genot van veel muziek en spelletjes.

De startdienst van zondag 24 september was zeer vernieuwend en heel leuk inelkaar gezet door de betreffende commissie. Als u er toevallig niet geweest bent moet het beslist nog eens terug luisteren via de kerkomroep (zie onderaan de startscherm van de website) Als u op de foto klikt krijgt u een indruk van het hele weekend

Jeugdwerk team even voorstellen

Vrijwilligers-avond 2017

Vrijwilligers avond.  Vrolijke zomerbarbeque. Donderdag 22 juni hebben we inderdaad veel gelachen en gesmuld. Ondanks dat het weer niet meer zo mooi was als de dagen hiervoor hield de regen op het juiste moment op, zodat de barbeques op volle kracht aan konden. Ook waren er heerlijke salades met stokbrood. Een spelletje in de kerk was ook één van de mogelijkheden. Alle hulde en lof voor Nellie Ruiter, Margriet Evers en Grietje Top die deze avond toch maar weer voor alle vrijwilligers georganiseerd hebben. BEDANKT!!!!

voor een foto impressie klik op de foto

Kerkomroep

U kunt via de website (http://www.kerkomroep.nl) diensten van de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken beluisteren die via de kerkradio worden uitgezonden.

• Het live volgen van diensten die worden uitgezonden is mogelijk.
  • Ook kunt u diensten beluisteren die eerder zijn uitgezonden.

De app voor Iphone en Ipad is in de Appstore beschikbaar onder de categorie Lifestyle of via de zoekopdracht Kerkomroep.

Beluistert u de diensten liever via Android? Scan dan deze QRCode en dowload de gratis app.

Nieuws! > Nieuws / Agenda / Kerknieuws / Verbinding

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 24 december beginnen we om 09:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. A. Landman hoopt voor te gaan. Thema: 4e Advent