Sorting by

JanKroon

Predikant en Pastor

Bezoek gewenst? Als u zelf of iemand uit uw directe omgeving te maken krijgt met ziekte, verblijf in het ziekenhuis, of andere zorgen waarvan u iemand uit de gemeente deelgenoot wilt maken, leg dan contact met uw bezoekmedewerker of wijkouderling. De contactgegevens staan in de gemeentegids.

Overlijden: Bij overlijden in uw naaste omgeving kunt u direct contact leggen met de predikant. Bij afwezigheid van de predikant kunt u contact leggen met de scriba, Hans Grotenhuis 0594-213213 of per mail

Predikant Jan Kroon PKN Grijpskerk

Predikant Jan Kroon kunt u bereiken op Sportlaan 3 9843 BV Grijpskerk, tel. 0594-699581.

Saskia Treu, pastor PKN Grijpskerk

Pastor Saskia Treu kunt u bereiken op Molenstraat 10 9831 PN Aduard, tel. 06-84669324, email:    . Saskia is meestal bereikbaar op maandagochtend en vrijdagmiddag. Zij behartigt de wijken 1, 4 en 5 en de Murlinckstraat.