Predikant en kerkelijk werker

Bezoek gewenst? Als u zelf of iemand uit uw directe omgeving te maken krijgt met ziekte, verblijf in het ziekenhuis, of andere zorgen waarvan u iemand uit de gemeente deelgenoot wilt maken, leg dan contact met uw bezoekmedewerker of wijkouderling. De contactgegevens staan in de gemeentegids.

Overlijden: Bij overlijden in uw naaste omgeving kunt u direct contact leggen met de predikant of kerkelijk werker(zie hieronder). Bij afwezigheid van de predikant kunt u contact leggen met de scriba, Hans Grotenhuis of per mail

Predikant Jan Kroon kunt u bereiken op Sportlaan 3 9843 BV Grijpskerk, tel. 0594-699581.

Kerkelijk Werker Jeltsje Elzinga-Bakker Westerseweg 2 9738 AH Groningen, is tel. bereikbaar op 050-3015490 of 0625013645.

Verder lezen

Lees het nieuws uit de gemeente

Bekijk wat je kunt doen

Kerkomroep