Sorting by

×
ei 1 van jan

Waarom maken we happy stones?

Happy stones

In de dienst van zondag 14 maart vertelde ik dat ik in Grijpskerk een geschilderd steentje had gevonden op straat. Ik liet het zien voor de camera en zei dat het echt werkte: je wordt er blij van, het is een lichtpuntje, het doet iets positiefs met de vinder!

De weken daarna kreeg ik verschillende leuke reacties vanuit de gemeente. Het blijkt dat er meerdere geschilderde steentjes liggen langs de stoepen en de straten van Grijpskerk. Kijk maar eens goed!

In de dienst van 28 maart liet ik een steentje zien met een prachtige afbeelding van de kerk aan de Nicolaas Grijpstraat. Deze steen lag bij ons in de brievenbus en ik hoop dat u het me niet kwalijk neemt dat ik hem graag wil houden… ’s Avonds ontving ik opnieuw een appje met weer een ander steentje. De foto’s ziet u hier…

Deel dit bericht

Lees meer

Kaarten en postzegels

Al jarenlang worden er in het hele land door vrijwilligers postzegels en kaarten ingezameld voor zendingswerk van Kerk in Actie en de Gereformeerde Zendingsbond. Zo

Lees verder »