Sorting by

Voedselbank Westerkwartier.jpg

Steun de voedselbank: boodschappenlijst juni

Voedselbank Westerkwartier biedt noodhulp aan mensen die financieel niet of nauwelijks in staat zijn om in hun levensonderhoud te voorzien. Daarom wil de diaconie maandelijks een voedsel inzameling gaan houden in Grijpskerk, Niezijl, Kommerzijl en Pieterzijl.

Iedere maand zijn er artikelen wat de voedselbank graag verzamelt ziet. Iedere maand komt deze wensenlijst in de Verbinding, zondags op de beamer in de kerk en op onze website. Elke zaterdag staan de vezamelkratten bij:

• Familie Smedes, Herestraat 8 Grijpskerk
  • Familie Iedema, De Schans 2 Grijpskerk
  • Familie Nauta, Hoofdstraat 39 Niezijl
  • Familie Haaksma, Wigb. V. Ewsumstraat 53 Kommerzijl
  • Familie Kingma, Schoolstraat 2 Pieterzijl

Wensenlijst

juni

Houdbare melk

Houdbare koffiemelk

Groente in blik of pot (groot en klein)

Koffie (250 gr)

Suiker

Broodbeleg (zoet) Bak & Braad (Croma o.i.d.)

Wilt u ook Douwe Egberts punten sparen voor de voedselbank. Bij een bepaald aantal punten kan men daarvoor gratis pakken koffie krijgen.
Zegels van supermarkt Poiesz zijn ook van harte welkom. Ze worden opgeplakt en verzilverd voor levensmiddelen.

Alvast heel hartelijk dank voor uw bijdrage,
De diaconie.