pkngrijpskerk.nl is vernieuwd!

Het is je vast al opgevallen, onze website is vernieuwd! Dat ging wat sneller dan gepland.

Vanwege een herhaaldelijke aanval op de website is besloten de vertrouwde website en het programma waarmee we deze website maken uit te zetten. Daarom hebben we met spoed een nieuwe website gemaakt. Daarom staat er nu nog niet zoveel op. De komende periode zullen we de website verder van inhoud voorzien.

Onze excuses voor het ongemak. Heb je tips of wil je meewerken aan het uitbouwen van de website van PKN Grijpskerk, meld je dan bij de webmaster. Alle hulp is welkom!

Heb je een foutje ontdekt? We zijn hard aan het werk die er zo snel mogelijk uit te halen. Maar we zien niet alles. ook dan: meld je bij de webmaster. Dan lossen we het op!

Verder lezen

Lees het nieuws uit de gemeente

Bekijk wat je kunt doen

Kerkomroep