Sorting by

IN GESPREK MET…..

.

• In gesprek met Johannes van der Sluis, 53 jaar oud en wonende in Grijpskerk
  • Hij is getrouwd en heeft 2 dochters.
  • Iets, of werkend , maken en dat tot een goed eind brengen geeft hem energie. Net als zijn gezin, de tuin, vakanties.
  • Hij hoort sinds 2003 bij de PG Grijpskerk e.o. en is lid van de kerkrentmeesters (hoewel hij dit jaar, zins 2017, stopt)  Hij zit bij het beamerteam en geeft adviezen betreffende geluid en aanverwante  onderwerpen binnen de kerk. Ook heeft hij voor de Kerkenraadsleden office 365 gelanceerd.
  • ‘Ik zal er zijn’ van Sela en ‘ik heb Jezus nooit gezien’ van Martin Brand  zijn liederen die hem raken maar er zijn meer.
  • Het Bijbelverhaal in 1 Korintiërs 13: 4  “de liefde is geduldig” enz. vind hij een mooie tekst
  • Het belangrijkste in zijn leven is natuurlijk zijn gezin en familie en verdraagzaamheid wil hij graag doorgeven. Wees tevreden met wat je hebt en probeer te genieten