Sorting by

×
ambtsdragers gezocht

GEZOCHT AMBTSDRAGERS

Ambtsdrager worden? Iets voor jou?

Er zijn meerdere ambtsdragers die in juli het stokje graag doorgeven, omdat hun termijn erop zit. Om die reden doen we een beroep op de gemeenteleden mee te helpen met het vinden van de juiste vrouw/man op de juiste plek. Ambtsdrager zijn houdt in: zinvol en interessant werk doen. Je bent betrokken bij het werk in en vanuit de gemeente, activiteiten waarbij je je gaven en talenten kunt ontplooien. We werken met een fijn team waarvan de leden elkaar bijstaan en aanvullen.

De kerkenraad wil de komende tijd weer actief op zoek naar nieuwe ambtsdragers. Daarom de vraag aan jou om bij jezelf na te gaan of jij je wilt inzetten voor onze kerk als: wijkouderling (we zoeken 5) ,  1 jeugdouderling, 1 diaken en 1 kerkrentmeester. Wacht niet tot je gevraagd wordt, maar wees proactief! Wil je eerst een oriënterend gesprek: stuur een mail naar of neem contact op met een van de kerkenraadsleden. (zie de Gem. Gids) Je bent van harte welkom!

Misschien ken je in jouw omgeving gemeenteleden waarvan je denkt: die kan ik wel eens onder de aandacht brengen van de kerkenraad. Schroom dan niet, we horen graag namen. 

Dit kan via een mail aan de scriba maar je kunt het ook aanmelden bij een van de leden van de wervingscommissie: Leendert Haaksma, Wigb. v. Ewsumstraat 53 Kommerzijl, Hein Nauta, Hoofdstraat 39, Niezijl of Mary Posthumus, Taling 19, Grijpskerk. Geef s.v.p. aan wie je aanbeveelt (incl. adres) en voor welke functie.

De namen uiterlijk dinsdag 15 maart doorgeven   (of jezelf opgeven is nog beter)

Wij rekenen op je!

Jullie kerkenraad

Deel dit bericht

Lees meer

HELP – HELP – HELP

We hebben jullie hulp nodig! Komende maanden gaan er weer veel jeugdleden eindexamen doen. Graag willen wij als jeugdouderlingen hier aandacht aan besteden. We hebben

Lees verder »