Denk verder!

Tijd voor ???????

 

Lees de Bijbel

Kerknieuws

 

  Meld u aan!

  Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.
  Lees verder >>

  tijd voor........

  CORONA

   

   

   

   

  De kerk onder het Coronavirus

  * Luisteraars van de PKN Grijpskerk.

  In verband met de coronamaatregelen zijn er tot en met  1 juni a.s. geen (normale) kerkdiensten. Hierna zullen we weer, volgens de regelgeving, voorzichtig opstarten met 30 personen (alleen met schriftelijke aanvragen -zie ook hieronder-)

  Wel  zijn de diensten te beluisteren via de Kerkomroep. Kijk voor de uitzendtijden op de website. Het is mogelijk dat u op de uitzendtijd geen verbinding kunt krijgen. De website is dan overbelast. Het advies is tijdig af te stemmen en als het niet lukt met de verbinding, op een later tijdstip de dienst terug te luisteren.

  * De erediensten, zoals in de huidige vorm, zullen doorgang vinden, onverwachte zaken daargelaten. (zie ook Overzicht kerkdiensten)

  * Het pastorale bezoekwerk is voorlopig stopgezet. Alleen in zeer dringende situaties zullen de predikant en de kerkelijk werker op bezoek kunnen gaan. Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van telefoon en email. U kunt zelf ook bellen of mailen met uw predikant, kerkelijk werker, ouderling of bezoekmedewerker. 

  * In verband met de maatregelen om het coronavirus in te dammen zijn de kerkelijke vergaderingen afgelast. Om bepaalde activiteiten (zoals de online kerkdiensten) te kunnen laten doorgaan vindt zeer beperkt kleinschalig overleg plaats. Geadviseerd wordt zo veel mogelijk gebruik te maken van de telefoon, email, WEBSITE en groepsapp.

  * De kennismakingsbijeenkomsten met predikant en kerkelijk werker zijn uitgesteld. U krijgt bericht als deze hervat worden.

  * m.I.v. 14 juni mogen er weer meer mensen in de kerk zijn. Het max. is in de maand juni 30 personen en u moet zich hiervoor opgeven via de scriba mail om teleurstelling te voorkomen dat u weer naar huis gestuurd wordt. Deze maand wordt een proefmaand voor de maand juli wanneer 100 mensen zijn toegestaan. Dus kom alleen als u een uitnodiging krijgt!!!!!!! (meerder zondagen is ook een optie voor een eerlijker verdeling)        OPGAVE VIA: scriba@pkngrijpskerk.nl      Naam en ook graag met hoeveel personen u wenst te komen

   

   

   

  Reageer! > tijd voor........ / Brand een kaarsje / Denk verder!

  Zoeken

  Diensten!

  QRCode PKN GrijpskerkOp zondag 7 juni beginnen we om 11:00 Online via Kerkomroep.nl, waar ds. P.K. v/d Kamp uit Grijpskerk hoopt voor te gaan. Thema: GrijpsKERKT/zoom-in (zie de website


  Overzicht kerkdiensten.

  Omzien naar elkaar

  Noaberschap: uw ogen en oren zijn nodig! Laat via ons meldpunt weten wie extra aandacht en zorg nodig heeft.

  Privacy

  backtotop