Denk verder!

Lees de Bijbel

Kerknieuws

Meld u aan!

Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.

Lees de orde van dienst mee!

De orde van dienst verschijnt op de beamer (behalve in de zomervakantie) en wordt voorafgaand aan de dienst bij de kerkomroep luisteraars bezorgd. We horen wel eens dat ook andere gemeenteleden behoefte hebben om nog een lied of iets anders na te lezen.

Vanwege copy-right eisen mogen we echter niet zomaar de liedteksten via de website openbaar maken. U kunt daarom de orde van dienst per email opvragen bij de scriba van de kerk. Dit kan al enkele dagen voor de geplande dienst.

De diensten zelf kunt u opnieuw beluisteren door naar Kerkomroep te gaan en daar op de betreffende datum van een dienst te klikken.

Vier mee! > Lees mee! / Wanneer? / Waar? / Hoe? / Luister! / Kindernevendienst

QRCode PKN GrijpskerkOp zondag 7 juni beginnen we om 11:00 Online via Kerkomroep.nl, waar ds. P.K. v/d Kamp uit Grijpskerk hoopt voor te gaan. Thema: GrijpsKERKT/zoom-in (zie de website