Denk verder!

Lees de Bijbel

Kerknieuws

Meld u aan!

Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.

Predikant/kerkelijk werker

Als u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek in een vertrouwde sfeer, dan staat de kerk voor u klaar.

De predikant wordt in de pastorale zorg ondersteund door een kerkelijk werker en een groot aantal ouderlingen en bezoekmedewerkers. Op deze manier kunnen we u zorg op maat bieden! Voor de wijken 1 - 4 en 5 (Pieterzijl/Visvliet) kunt u ook direct contact opnemen met Mw. J. Elzinga-Bakker (kerkelijk werker)

Bezoek gewenst?

Als u zelf of iemand uit uw directe omgeving te maken krijgt met ziekte, verblijf in het ziekenhuis, of andere zorgen waarvan u iemand uit de gemeente deelgenoot wilt maken, leg dan contact met uw bezoekmedewerker of ouderling. De contactgegevens staan in de gemeentegids.

Ook kunt u via het meldpuntformulier contact leggen.

Overlijden

Bij overlijdens in uw naaste omgeving kunt u direct contact leggen met de predikant, kerkelijk werker  of met de scriba, of via 0594-699581 of 688502

Leg contact! > Pastorale zorg    > > Predikant/kerkelijk werker

QRCode PKN GrijpskerkOp zondag 7 juni beginnen we om 11:00 Online via Kerkomroep.nl, waar ds. P.K. v/d Kamp uit Grijpskerk hoopt voor te gaan. Thema: GrijpsKERKT/zoom-in (zie de website