Denk verder!

Zing mee met het nieuwe liedboek

Nieuwe Liedboek

Het nieuwe liedboek wordt in een aantal uitvoeringen aangeboden. De bundel is te bestellen via www.liedboek.nl of via de boekhandel. Op de website van Liedboek BV kunt u een indruk krijgen hoe de liedboeken er uit zien.

Met de invoering van een nieuw liedboek wordt er als het ware een bladzijde omgeslagen; we gaan een nieuw tijdperk tegemoet. Het mag dan zo zijn dat we kunnen terugbladeren en nog in het verleden vertoeven. Maar we kennen ook het verhaal van de vrouw van Lot: niet omkijken!, want dan word je een zoutpilaar. Niet omkijken, maar vooruit! – dat is een kenmerkende Bijbelse notie! Want de HEER gaat iets nieuws beginnen! (Jes 43.18v) ook met dit Liedboek:

Blijf niet staren op wat vroeger was,

sta niet stil in het verleden.

Ik, zegt Hij, ga iets nieuws beginnen.

Het is al begonnen, merk je het niet?

Doe mee! > Zing mee! / Wordt actief! / Eetclub

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 23 juli beginnen we om 09:30 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar dhr. G.H. Visser uit Walterswald hoopt voor te gaan.