Verbinding

i.v.m. de privacy wet

alleen voor leden van de PKN Grijpskerk e.o

Tien maal per jaar verschijnt ons kerkblad Verbinding.

Dit kerkblad wordt gratis per email naar (voorkeurs)leden toegestuurd. Als lid van de gemeente kunt u zich zonder verplichtingen aanmelden of afmelden voor deze service door uw naam en emailadres in te vullen in onderstaand formulier.

Achternaam:*
Straat + nr*
Plaats*
De huidige situatie*
Ik ontvang nog geen Verbinding
Ik ontvang de digitale Verbinding
Ik ontvang de papieren Verbinding

Geef hieronder uw nieuwe voorkeur aan voor de ontvangst van de Verbinding.

De gewenste situatie*
Alleen digitaal
Alleen papier
Beide: digitaal en papier
Geen: ik hoef de Verbinding niet meer

Toezending van de Verbinding is gratis. Voor de papieren versie vragen wij een tegemoetkoming in de kosten van circa 15 euro per jaar. Dit bedrag kunt u overmaken naar bankrekening 14.83.59.825 t.n.v. Administratie PKN Grijpskerk o.v.v. Bijdrage Verbinding. Alvast hartelijk dank!

(*) Verplicht in te vullen

Nieuws! > Verbinding / Nieuws / Agenda / Kerknieuws / Privacy

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 18 november beginnen we om 10:00 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar Pastor Andre van Aerle uit Langeraar hoopt voor te gaan. Thema: zoom in dienst extra