Denk verder!

Verbinding

Tien maal per jaar verschijnt ons kerkblad Verbinding.

Dit kerkblad kan gratis per email naar u worden toegestuurd. U kunt zich zonder verplichtingen aanmelden of afmelden voor deze service door uw naam en emailadres in te vullen in onderstaand formulier.

Achternaam:*
Straat + nr*
Plaats*
De huidige situatie*
Ik ontvang nog geen Verbinding
Ik ontvang de digitale Verbinding
Ik ontvang de papieren Verbinding

Geef hieronder uw nieuwe voorkeur aan voor de ontvangst van de Verbinding.

De gewenste situatie*
Alleen digitaal
Alleen papier
Beide: digitaal en papier
Geen: ik hoef de Verbinding niet meer

Toezending van de Verbinding is gratis. Voor de papieren versie vragen wij een tegemoetkoming in de kosten van circa 15 euro per jaar. Dit bedrag kunt u overmaken naar bankrekening 14.83.59.825 t.n.v. Administratie PKN Grijpskerk o.v.v. Bijdrage Verbinding. Alvast hartelijk dank!

(*) Verplicht in te vullen

Nieuws! > Verbinding / Nieuws / Agenda / Kerknieuws

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 24 september beginnen we om 10:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. A. Landman hoopt voor te gaan. Thema: startzondag