Denk verder!

Eetclub

Ja hoor, wij gaan door met lekker koken en gezellig tafelen. Ook het komende jaar zullen we weer vier gezellige maaltijden verzorgen in de Oude Pastorie aan het Kerkplein.

Voor wie zijn deze maaltijden bedoeld? Voor iedereen die vaak alleen moet eten.

Wat is het menu? Elke keer anders, dus steeds een verrassing.

Wat kost het? Het kost per keer €5,-- .

Hoe kunt u meedoen? Door u op te geven. Dit kunt u doen door te bellen. De datum staat in de Verbinding en ook het telefoonnummer. Er is plaats voor 25 gasten. Mochten er meer mensen zich aanmelden dan komen die op een wachtlijst. Valt er iemand uit dan kunt u als nog aanschuiven. Zo niet dan bent u voor de volgende keer de eerste.

Bent u slecht ter been dan kunnen we u ook halen en weer thuis brengen.

Wij doen ook dit seizoen ons best, en hopen u als gast te mogen ontvangen.

Informatie kunt u krijgen bij Foka de Vries, Fetty Houwing, Nellie Ruiter of Dit Blok.

Doe mee! > Eetclub / Wordt actief! / Zing mee!

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 23 juli beginnen we om 09:30 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar dhr. G.H. Visser uit Walterswald hoopt voor te gaan.