Denk verder!

Eetclub

Ja hoor, wij gaan door met lekker koken en gezellig tafelen. Ook het komende jaar zullen we weer  gezellige maaltijden verzorgen in de Wingerd aan de Nic.Grijpstraat

Voor wie zijn deze maaltijden bedoeld? Voor iedereen die vaak alleen moet eten.

Wat is het menu? Elke keer anders, dus steeds een verrassing.

Wat kost het? Het kost per keer €5,-- .

Hoe kunt u meedoen? Door u op te geven. Dit kunt u doen door te bellen. De datum staat in de Verbinding en ook het telefoonnummer. Er is plaats voor 30 gasten. Mochten er meer mensen zich aanmelden dan komen die op een wachtlijst. Valt er iemand uit dan kunt u als nog aanschuiven. Zo niet dan bent u voor de volgende keer de eerste.

Bent u slecht ter been dan kunnen we u ook halen en weer thuis brengen.

Wij doen ook dit seizoen ons best, en hopen u als gast te mogen ontvangen.

Informatie kunt u krijgen bij Nellie, Annie, Djana, Dit.

Doe mee! > Eetclub / Wordt actief! / Zing mee!

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 24 september beginnen we om 10:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. A. Landman hoopt voor te gaan. Thema: startzondag