Lees de orde van dienst mee!

De orde van dienst verschijnt op de beamer (behalve in de zomervakantie) en wordt voorafgaand aan de dienst bij de kerkradioluisteraars bezorgd. We horen wel eens dat ook andere gemeenteleden behoefte hebben om nog een lied of iets anders na te lezen.

Vanwege copy-right eisen mogen we echter niet zomaar de liedteksten via de website openbaar maken. U kunt daarom de orde van dienst of de preek per email opvragen bij de betreffende predikant. Dit kan al enkele dagen voor de geplande dienst.

De diensten zelf kunt u opnieuw beluisteren door naar Luister mee! te gaan en daar op de betreffende datum van een dienst te klikken.

Vier mee! > Lees mee! / Wanneer? / Waar? / Hoe? / Luister! / Kindernevendienst

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 22 juli beginnen we om 09:30 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar dhr. D. Kruyt uit Leek hoopt voor te gaan. Thema: zomerdienst/zomervakantie