Denk verder!

Lees de Bijbel

Kerknieuws

Meld u aan!

Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.

Predikant

Als u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek in een vertrouwde sfeer, dan staat de kerk voor u klaar.

De predikant (vacant) wordt in de pastorale zorg ondersteund door een groot aantal ouderlingen en bezoekmedewerkers. Op deze manier kunnen we u zorg op maat bieden!

Consulent

Atze Landman (klik voor email-adres)

Nic Grijpstraat 5
    9843 BA Grijpskerk

Bezoek gewenst?

Als u zelf of iemand uit uw directe omgeving te maken krijgt met ziekte, verblijf in het ziekenhuis, of andere zorgen waarvan u iemand uit de gemeente deelgenoot wilt maken, leg dan contact met uw bezoekmedewerker of ouderling. De contactgegevens staan in de gemeentegids.

Ook kunt u via het meldpuntformulier contact leggen.

Overlijden

Bij overlijdens in uw naaste omgeving kunt u direct contact leggen met de consulent of met de scriba, of via 0594-212791 of 213213

Leg contact! > Pastorale zorg    > > Predikant

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 25 augustus beginnen we om 11:00 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar dhr. M. van Heijningen uit Dorkwerd hoopt voor te gaan.